Friday, May 1, 2009

Honeymoon Destinationer Jamaica

Bröllop är en av de mest rädd och rent sociala institutioner. Den markerar ett enande av två personer i ett band. Både bruden och brudgummen lovar varandra för att dela lycka, glädje och sorg. Bröllop följs av mycket efterlängtade smekmånad. Honeymoon är ett bra tillfälle att känna varandra. För att göra din smekmånad minnesvärd måste du utföra ett offline såväl som online-sökning. Bestäm din budget och anställa en resebyrå. Han kommer att göra det enklare för dig.

Njut av den svala komfort Jamaicas med din älskade. Jamaica är en fantastisk smekmånad destination. Du kommer att få tillräckligt med utrymme och vacker miljö att spendera vissa romantiska stunder med din älskade. Det finns ett fåtal stora smekmånad resort för nya VIGD par, t.ex. par Ocho Rios, Couples svepts Negril, Couples Negril och Couples Sans Souci.
Attraktioner i Jamaica är mjuka stränder, blått vatten, frodigt gröna berg och vattenfall. Det bergiga och gröna interiör Jamaica är täckt med vackra floder. Njut av vackra stränder med läpp-slagen mat och mysigt boende.

Jamaica är ett av de mest populära smekmånad destinationer genom newlywed brudar. Med stränderna och naturen, Jamaica ger en perfekt miljö för en stor smekmånad. Denna ö är ganska känd för sina vattensporter, 10 championship golfbanorna och nattliv.

Jamaica har massor av "all inclusive" smekmånad paket. Detta är en charmig och mångskiftande ön paradis med kustnära lågland, en kalksten platå och Blue Mountains som är en grupp vulkaniska bergen i öster. Detta kommer att göra din smekmånad mycket ekonomiskt och praktiskt. Negril har vackra stränder och Duns River Falls turer i Ocho Rios shopping i Montego Bay.

Det finns flera olika vattensporter såsom fiske, dykning, wind surfing, river rafting och Ridning.

The Kiss och Wish på Lovers' Lane är en vacker plats. Ta en tur ned Rio Grande River på en söt bambu flotte och stoppa vid Lovers' Lane som är en smal del av floden som utgörs av två stora stenar.

Den Jacuzzi på Mayfield Falls har vackra vattenfall, naturliga pooler och tät flora och fauna. Par kan uppleva en naturlig "jacuzzi" som skapats av vattenfall slå stenar. Ge dig själv och en lugnande massage.

The Blue Lagoon Romance har fantastiska blå vatten och är ett 170 meter djupt hål kallas Blue Hole. Färgerna förändras under dagen och ger besökarna bedövas.

No comments:

Post a Comment