Monday, May 11, 2009

Honeymoon Resmål Thailand

Honeymoon är en av de mest efterlängtade tillfällen för det nyligen VIGD par. Det anses som den första fasen av sitt nya liv. Du måste göra detta ögonblick vackrare och magiska genom att lägga till en liten romantisk touch. Doftande ljus, blommor och parfym är alltid perfekta ingredienser för romantik och kärlek. Gör din smekmånad minnesvärda genom att gå till en romantisk smekmånad destination. Detta skulle vara bra sätt att fira ditt nya liv.
Håll utkik efter en pålitlig resebyrå och informera honom om din budget. Han kommer att erbjuda intressanta paketresor i enlighet med din budget. Thailand är en stor smekmånad destination för nyligen onsdag par. Den romantiska och avkopplande stränder i Thailand är en stor glädje för par. Bangkok innehåller hel del sightseeing. En av dess stora attraktioner är gigantisk staty av gyllene buddhistiska.

Kusten och öarna i Thailand är mycket romantisk plats för nya ons par.

Thailand är ett vackert och perfekt för smekmånad. Har de traditionella thailändska idrott eller njuta av fritidsaktiviteter såsom klättring, segling och golf.

Bangkok är en av de mest fantastiska platser i Sydostasien. Man kan utforska detaljerat utformade wats (tempel) eller fest på läckra gatan köket. Du kan hänge i exotiska frukter vid Pak Khlong bondens marknad. Du kan ta en färja till Wat Arun eller besöka National Museum känd för Thai konst.

Du kan jaga den indiska marknaden och Chinatown.

Chiang Mai är den största staden i norra Thailand världsberömda för kvalitet silke och juveler. Nattliv är surrande med ljusa pubar längs vackra Ping River. Sluta med Night River på att ta några handgjorda souvenirer.

Norra köket påverkas av laotiska och Burmas grannar. Så, en måltid på café är perfekt för en otroligt lätt måltid. Phuket hör de vackraste öar och översvämningar med turister där människor njuta golf, dykning och segling som är några av de mest populära aktiviteter på ön. Nattklubben atmosfären i Patong Beach är i motsats till isoleringscell skönhet Bang Tao.

Så, njut av en stor romantisk smekmånad i Thailand på stränder och skimrande wa

No comments:

Post a Comment