Saturday, May 16, 2009

Honeymoon i Trinidad och Tobago

Borta från prassel och rörelse i staden liv, här är din personliga tid för att vårda den samhörighet, kärlek och närhet som du förtjänar med vår älskade. Den SAMMANTRÄNGD äktenskap förberedelser är över. Du har lovat dig älskade ett underbart liv framåt och nu är det dags att hålla löften.

Skänka din älskare med en sammet himlen, frodiga gröna Savannah, fina gnälla och ett ljus tänt middag. Kom över till smekmånad i Trinidad och Tobago. Håll henne snäva och njut av lugn i den fridfulla stränder Trinidad Tobago. Eller bara få rastlös som mörkret följer skymningen och livemusik spelas på den lokala stranden hotell. Twist och ropar med din älskade som musiker spela lokal musik.
Boka en resa till Trinidad och Tobago. Witness gatan parter värd byn Buccoo medan du smekmånad i Trinidad och Tobago. Dans till låtar av blomstrande calypso, soca och reggae. Blanda och matcha din STRANDDRÄKT med vilda orkidéer och bli en del av den inhemska publiken. Dansa bort alla bekymmer du någonsin haft. Känd för sin världsberömda smekmånad stränder och vikar, den lilla ön är välsignad med en rik vegetation och vackra undervattensvärlden liv. Därför resa till Trinidad och Tobago är värt ett försök. Venture till havet eller bara ligga på stranden och njuta av en mysig pratstund med din partner. Store Bay, Pigeon punkt, Canoe Bay, Buccoo Strand är några av lokaler, för att nämna några, där du kan njuta av en privat stund.

Simma över eller kryssning genom fridfulla vatten i Atlanten i glaset botten båtar, som driver resor till Buccoo Reef och Nylon Pool och göra din smekmånad i Trinidad och Tobago ett minne för livet. Att vara den största korallrev, Buccoo Reef är fylld med en del otroliga koraller texturer och former.



Se havssköldpaddor gör sina rundor i sköldpaddan stranden. Freden kärleksfulla varelser är en visuell behandling för turister. Gör din smekmånad i Trinidad och Tobago mer intressant. Leka med dem eller bara titta på dem simma med lätthet, samtidigt som du tar en klunk eller två av de lemonad. Hyra en bil eller en cykel för att gå runt i staden och upptäcka guldgruva. Se den vackra karibiska befolkningen vinkar på dig varje gång du passerar genom dem. Njut av den ultimata kick här när du är på smekmånad i Trinidad och Tobago. Lär dig mer om smekmånad i Trinidad och Tobago från valentineideer.blogspot.com.

No comments:

Post a Comment