Sunday, May 3, 2009

Honeymoon Destination Mauritius

Bröllop är en av de mest rädd sociala institutioner. Det praktiseras sedan länge. Det symboliserar enandet av två personer som livslång följeslagare. Både bruden och brudgummen tar löften för att dela sin glädje, kärlek och sorg. Efter liv puls bröllop är det dags att slappna av och njuta.

Honeymoon är ett sådant ivrigt efterlängtade tillfälle. Det är en perfekt tid för både brud och brudgum känna varandra. Det finns vissa dröm smekmånad destinationer i varje par är åtanke. Om du vill göra din smekmånad minnesvärd då måste det finnas någon lämplig planering. Anställer en resebyrå skulle göra det enklare för dig. Underrätta honom om din budget och glömma alla bekymmer.


Mauritius betraktas som ett paradis för en nyligen VIGD par. Det ligger på en levande tropiska ön. Vackra vita sandstränder är utspridda överallt.

Det är en av de mest romantiska platser fulla av sockerrör odlingar, stora berg, vattenfall och regnskogar. Den häpnadsväckande djur Mauritius är en stor glädje för nya VIGD par. Om du letar efter något privatliv kan du gå till Port Louis. Det är den bästa platsen att tillbringa kvalitetstid med din älskade.


Om du är en äventyrlig typ av person sedan huvudet mot Tamarin. Det är en idealisk plats för att surfa. Om du är intresserad av vandring kan du gå till Mt. Limon och Mt. Malartic. Om du älskar dykning så kan du gå till Rodrigues. Glöm inte att besöka Pointe Coton. Det är en av de bästa stränderna på ön. Några kända romantiska stränderna är St Francois, Trou d'Argent och Petit Gravier.

Mauritius har några av de vackraste platser man kan besöka. En smekmånad resan är värd varje stund och öre om du letar efter en stor smekmånad destination.

Port Louis är huvudstad och den största hamnen i Mauritius. Man kan turné Place d'Armes som har flera fransk kolonialstil arkitekturer, i likhet med regeringen i parlamentet, Högsta domstolen och ett historiskt museum. Kommunstyrelsen Theater är också en attraktion under 18th century. Den protestantiska och katolska katedralerna är de två vackraste sevärdheter.

Domaine Les Pailles nära Port Louis. Detta naturreservat sprider sig över 1500 hektar på grund av ett berg. Stället erbjuder fantastiska gastronomiska biljettpris på sådana platser som Le Fouquets och La Canelle Rouge. Det är indiska och kinesiska menyn alltför som mindblowing. Det finns kasinon, en pizzeria och golf och stall för att njuta.

Mahebourg är på underbara Grand Port Bay. Detta har, från teater i marin striden mellan den franska och den brittiska, utvecklats till ett fiskeläge medan det behåller hemligheten rester. Ett besök på den historiska museum vid Mahebourg är ett måste-besök.

Så, njut din smekmånad på Mauritius och få en oförglömlig resa mitt i solen, sand och mousserande vatten.

No comments:

Post a Comment