Thursday, April 30, 2009

Honeymoon Destinationer Italien

Bröllop är en viktig händelse i ett liv. Den markerar ett enande av två personer. De lovar varandra att dela all lycka, glädje och sorg. Det är en av de mest rädd institutioner. Efter ansträngande liksom roligt bröllop högtider, både bruden och brudgummen skulle vilja spendera lite kvalitetstid med varandra. Varje par har en dröm smekmånad destination. Honeymoon är en av de vackraste tillfällen. En lämplig planering skulle göra din smekmånad bara minnesvärd.

Du måste hyra en resebyrå och informera honom om din budget. Inte överskrider budgeten. Else, du kan vara i ekonomisk knipa. Italien är ett av de mest exotics och romantisk plats för smekmånad. Båda två skulle kunna spendera vissa magiska minnesvärda stunder i Italien. Famous romantiska platser i Italien består av läckra recept, öga-catchy landskap, historiska byar, vackra museer och bekvämt boende.
Om du letar efter fullständig romantisk semester då Italien är ett idealiskt läge. Några berömda smekmånad destinationer i Italien är Amalfikusten och Capri. Italien har ett fåtal stora romantiska destinationer som Rom, Florens, Milano och Venedig. Sardinien är ett av de berömda smekmånad resorts. Den naturskönhet i Lake District och Umbrien backarna är helt enkelt enastående.


Den italienska smekmånaden är full av romerska ruiner, Renaissance art bortsett från berg och stränder. De museer, gallerier, historiska byggnader och espresso är bara några av de italienska specialgrafit. De italienska alperna är inte mindre vacker än de schweiziska Alperna och är perfekt för vandring och förpackas skidorter.

Det finns flera fornlämningar, intressanta medeltida kyrkor, vackra fontäner, museer och renässanspalatsen.

Rom är en levande stad med utmärkta matställen och nattliv. Vatikanen och St.Peter är är de största attraktionerna.

Venedig är en unik stad byggd på vatten i mitten av en lagun. Venedig är Italiens vackraste och mest romantiska stad, och de största attraktionerna här är Piazza San Marco och den magnifika kyrkan. Museer, palats och kyrkor är andra attraktioner.

Florens är en av de viktigaste arkitektoniska och konst centrum. Domkyrkan och Baptistry är utmärkta med turister som är deras stora piazzan. Det finns flera intressanta museer med målningar och skulpturer. Det finns flera Medici palats och trädgårdar.

Turin är ett rikt kulturellt centrum med utmärkta museer, eleganta butiker och bra restauranger. Det finns fantastiska barock arkitektur och historiska platser. Kaféer, butiker och hantverkare verkstäder är kända i Turin.

Med den italienska idén om romantik, en smekmånad semester i kärlekens huvudstad i världen är ju en utmärkt idé.

No comments:

Post a Comment