Saturday, May 9, 2009

Honeymoon Destinationer Sydafrika

Bröllop är en av de största tillfällen i ens liv. Göra det mer minnesvärt genom att välja perfekt romantisk smekmånad destinationer. Utse en resebyrå och ge fullständig information om din budget. Han kommer att välja en lämplig romantisk smekmånad destination därefter. Du måste diskutera med din make medan välja smekmånad destination.

Sydafrika är ett stort smekmånad destination för nyligen onsdag par. Den erbjuder allt som önskas av par. Sydafrika är känt för ofördärvad städer, safari och sinne perfekta utsikten. Om du exempelvis söker efter någon romantiska stunder eller privatliv sedan Sydafrika erbjuder stora bushveld läger, stränder och den berömda Cape Winelands. Om du letar efter några intressanta boende kan du gå för romantiska träd hus och husbåtar.

Om du letar efter privatlivet med din älskade sedan gå för Antbear gästhem. Det ligger nära foten av Drakensberg.
Det är en av de bästa romantiska platser för nya VIGD par med mycket trä inredning. Du kan också njuta av häst safari eller väl bevarade bushman målningar. Drakensberg är en vacker plats för att spendera några romantiska stunder med din älskade. Andra romantiska platser i Sydafrika är Victoria och Alfred Waterfront. Den vackra kustregionen i KwaZulu-Natal är en perfekt romantisk plats för lovebirds.

Man kan tillbringa en bra smekmånad semester i Sydafrika. Johannesburg och Pretoria är några av de bästa platserna där man kan ha en romantisk semester. Gauteng är ett annat intressant ställe där man kan besöka den fantastiska afrikanska township i Soweto som är en blandning av traditionella och det kosmopolitiska. Västra Kap har bestämt Kapstaden och underbara Garden Route.

Wildlife är en stor anledning att besöka Sydafrika. Kruger's Park är en av världens djurliv konversation område. Det finns flera privata och offentliga och spelande parker och dessa sträck över de nationella gränserna som i Moçambique och Zimbabwe. Man kan se lejon, elefanter, bufflar och andra arter. Det finns flera arter av fåglar runt.

Det finns otaliga köpcentrum, konst & hantverk, vägar och marknader och informella säljare ge curios och andra saker. Sydafrikas mode, guld och diamant jewelery är berömd. Den Xulu bead är en attraktion.

Besök Cape Winelands som smakprov av prisbelönta viner, Cape halvön med dess fantastiska Godahoppsudden. Sitt med badort i Hermanus där man kan se valar från kusten. The City of Cape Town är ett av de bästa platserna där du kan utforska den rika historia och njuta av det vackra i flora och fauna i den vackra trädgården vid Kirstenbosch.

Njuta av ostron och champagne medan en romantisk solnedgång kryssning till Camps Bay. Titta på soluppgången från Chapman's Peak, det vackra bergen.

No comments:

Post a Comment