Thursday, May 14, 2009

Smekmånad i Dominikanska Republiken

Är du nygift? Eller är du planerar att gifta sig snart? Är du förvirrad och svårt att besluta om att planera din smekmånad dagar att göra det bästa av det? Är du villig att skatten din smekmånad dagar livslångt? Om svaret på någon av mina frågor är "ja" då denna webbsida kommer att bli din bästa vän. Här vill vi presentera dig med medfödd naturlig splendors och unika skönhet Dominian Republiken vilket gör det en oemotståndlig smekmånad destination för år.

Beläget i Karibiska havet, detta ett av de mest eftertraktade semestermål full av utmärkt naturskönt med fantastiska kust och vacker blå laguner. Du kan planera din smekmånad bo i någon av de utväg städer som Puerto Plata, Boca Cica och La Romana, alla med stora stränder.


Om du vill vara isolerade från mängden och njuta av kvalitetstid med din älskade i fjärr knä av naturen kommer du vara glad att veta att hittills endast delar av landet har utvecklats för massa turistmarknad och mycket är fortfarande orörd, oförstörda och nästan unvisited. Den Domonican republiken presenteras innan du högsta berget i Västindien, autentiska spanska atmosfären i Gamla Santo Domingo, den stora slätter av sockerrör kring La Romana, öde kuster och vita stränder och en mycket latin livsstil.

Resorts i Dominikanska republiken erbjuda något för alla typer av besökare stora resorts ge rekreationsområden för RIK turister och samtidigt finns det många billiga alternativ för dem på budgeten också. Det finns många hotell längs kusten där turister tråna i lyx-sipping cocktails med din älskade ett under under palmerna och bad i vackra blå laguner kan vara din bästa upplevelse i livet för att vårda äldre.




Om du värdesätter historiska platser, Gamla Santo Domingo är platsen att vara. I nationalparkerna är också värt att uppleva. Boca Chica är underbart Beach Resort och Jarabacoa en trevlig bergraser stan. Havet-side resort Playa Dorada, som ligger nära Puerta Plata omfattar ett flertal högklassiga resort hotell centrerad runt en golfbana. Santo Domingo är landets huvudstad och en av landets mest historiska städer. Den populära turistorter platsen Sosua, som nära Puerto Plata Airport, har en liten strand. Du skulle älska att få intim med din dam på frestande strand med mörkblå vågor bjuder in dig. Dominikanska republikens mest favorit attraktion är dess vackra kust. Sydkust innehåller några av landets större städer och nationalparker.





Den andra turist platser i Dominian republiken norra Amber Coast området kring Puerta Plata, den vackra Samana halvön, och utväg samhällen i östra kust, där delar av orörd tropisk strand har köpts och utvecklats till "all inclusive resorts. Det finns gott om orörda tropiska paradis att utforska och den bästa tiden att göra något äventyrligt och romantiska är under din smekmånad dagar onödigt att säga.

Få ansluten till Mydearvalentine att få mer information om Honeymoon i Dominian republiken.

No comments:

Post a Comment