Monday, May 4, 2009

Mexiko Honeymoon Destinations

Honeymoon är ett bra tillfälle för både brud och brudgum känna varandra. För att använda en del magiska stunder med din älskade, vidta lämpliga vård medan välja smekmånad destination. Om du letar efter några viktiga förslag om smekmånad destination måste du utföra online och offline sökning. Att utse en resebyrå skulle vara mycket fördelaktigt, eftersom han kommer att hjälpa dig att bestämma en lämplig smekmånad destinationsmedlemsstaten i enlighet med din budget.

Mexiko är ett bra ställe för nya VIGD par. Om du letar efter någon romantisk smekmånad destination sedan bara åka till Mexiko. Mexiko är ett stort rum för kärlek och romantik. Båda två skulle kunna dela vissa magiska ögonblick. Dess ofördärvad vitt pulver stränder, lyxiga hotell och stor kulturarv är ett par underhållande mexikanska funktioner. Om du söker en idealisk plats för solnedgången kan du gå till fantastiska strandhotell villor, såsom Tamarindo.
Quinta verkliga beläget i Huatlco är en av de mest eleganta privat pool sviter. Om du söker efter någon integritet och isolering sedan bara gå för Hacienda Santa Rosa. Det är nära till Merida. Cruise eller Carnival Elation är en av de mest berömda smekmånad destinationer i Mexiko.

Människor från hela världen älskar mexikansk kultur, konst, mat och boende. Lyxiga hotell och stor naturskönhet göra Mexiko ett idealiskt romantiska destination. Yucatan halvön är en så stor turist-plats i Mexiko. Lägg till kärlek och romantik till din smekmånad genom att ta flyget till Mexiko.
Mexico City är en av de bästa platserna för en fantastisk smekmånad. Det finns flera smekmånad paket som innehåller romantiska platser som en del av sightseeing.

Acapulco är en stor smekmånad rum som har fantastiska sightseeing destinationer såsom Cathedral Nuestra Señora de la Soledad, El Mirador (utsiktsplatsen), Visit Zócalo-Plaza Alvarez, Döden trotsar dykare utföra på La Quebrada, Museo Histórico de Acapulco, etc. Det finns några fantastiska spa som inte bör missa i alla fall. Villa Vera Spa, Willow Stream Spa på The Fairmont Acapulco Princess, Alory Spa på Hyatt Regency och andra.

Cancun har några vackra destinationer som en resa till Isla Mujeres-20 minuters färja Mayan Archaeological Site, Kyckling-Itzá, Xcaret, Mayan Archaeological Site Tulum, och några andra. Cancún allures smekmånad för vattenlevande sport. Det finns sport-zoner till vind-surf, jet ski, scuba dyka, segla, snorkla och djuphavsarter utanför pulverformiga-mjuk kustlinje klädda med mousserande lyxhotell. Den Xcaret vatten park, 40 miles söder, har en underjordisk flod 1700 meter lång där man kan simma med delfiner.

Puerta Vallarta har några intressanta platser för sightseeing med organiserade resor som en dagsutflykt till Caletas från Puerto Vallarta, Sierra Madre Expedition (Puerto Vallarta), Parroquia Nuestra Señora de Guadalupe, etc.

Ha en bra romantisk semester och ett verkligt mexikanska bröllopsresa.

No comments:

Post a Comment