Tuesday, May 19, 2009

Antigua och Barbuda Honeymoon

Äktenskap kan vara lyckligt slut på en saga kärlekshistoria men det verkliga livet Berättelsen börjar härifrån. Efter en gala vigsel en behöver tid och utrymme för att bygga upp en mysig kokong med gyllene trådar av kärlek. Och vad kan vara den bästa bakgrund av detta romantisk rendezvous än en IDEALISK smekmånad i vissa exotisk destination. På tal om smekmånad vad sägs om semester på Antigua? Detta östra karibiska ö, belägen mitt i Leeward Islands har allt från en lång korallrev väggen, rika och expansiva kusten och idylliska stränder är en av de främsta destination för smekmånad.

Karibiska havet erbjuder mer än romantiska stränder, den erbjuder möjligheter för äventyrliga vattensporter såsom dykning, snorkling och simning. Barbuda pryddes med rev hem en vacker fågel helgedomen.

Denna karibiska ön kommer att avsluta din smekmånad i mantel ekvatorn värme där nordöstra passadvindarna tillägger lite skillnad.
Under din vistelse i Antigua och Barbuda den ekvatorn söndag gör ditt smekmånad ljusare.

Antigua bröllopsresor har mer i kassan än bara stränder.
Här är några av de hetaste resmål som du måste besöka medan besöker Antigua och Barbuda för smekmånad. Besök St John's Cathedral, som byggdes 1683, den nuvarande byggnaden går tillbaka till 1845. Ta en rundtur i Museum of Antigua och Barbuda, den äldsta byggnaden där. Museet är i de gamla Court House som grundades 1750. Du kan besöka och utforska Great Bird Island. Ta en rundtur i glaset botten båtar och fest ögonen på grynnor och andra juveler havet har att erbjuda.

Under din smekmånad dagar i Antigua och Barbuda Du kan också besöka Jungfru ön Barbuda full av frodig grön-och djurlivet. Om ni vill ha en enstörige reträtt sedan besöka Redonda, en vild steniga och gungandet holme som är känd för burrowing uggla, en sällsynt art.

Med sizzling nattliv, vattnas i munnen kök och plysch till budget friendly boende Antigua och Barbuda är en idealisk smekmånad destination.

Håll bläddra genom sidorna i valentineideer.blogspot.com du veta mer om smekmånad i Antigua och Barbuda.

No comments:

Post a Comment