Sunday, May 17, 2009

Honeymoon i Havanna

En smältpunkt av otaliga kultur, en idealisk destination härrör pulserande energi, potpurri av olika traditioner, som är Havanna för dig. En smekmånad i Havanna är nästan synonymt med en resa till himlen, till himlen säkert faller i denna del av världen.

En av de äldsta städer, grundades av européer, den här staden blev huvudstad i spanska Kuba under år 1552. Tidigare denna plats var ofta attackerades av pirater, buccaneers och franska corsairs.

Det krävs två för att dansa tango. Bara skaka benet till den lokala livlig musik som spelas i den lokala festivals.Havana 's New World Stage presenterar mångfalden i musiken genom att i lokala, regionala och nationella band hela året. Det visar enthralls publiken med liveuppträdanden av original artisten. Musik ingår rock, blues, reggae, världsmusik, funk, Big Band, med mera.
Du kan också besöka vackra floder, stora raviner, regnskogen och frodigt regn. Havanna ståtar rika historiska och arkitektoniska arvet. Det finns gott om sevärdheter, från museer till kyrkor till stadens torg till koloniala forts. Kolla dessa historiska underverk medan du smekmånad i Havanna.

Planera din smekmånad i Havanna noggrant, så att du inte miste om någon av de attraktioner. Den slingrande azurblå kusten raden i Havanna innehåller en panoramavy. Den himmelska natur och fridfull atmosfär ställa en perfekt miljö både för dig att slappna av. Viska de söta nothings till din älskade öra samtidigt som du tar en promenad längs havet. Gör din resa till Havanna minnesvärd. Låt havet och sanden är det enda vittnet av denna värdefulla ögonblick.




Låt denna resa till Havanna vara ett tillfälle för en livstid att vårda. Gå runt ön för att ta en närmare titt på lokala attraktioner. Ta ett dyk in i undervattensvärlden och utforska den fantastiska former och färger som bor där. Omges av snö plätering Rocky Mountains, platsen bara är ur världen.

Njut av FÄNGSLANDE naturskönhet och företaget för din älskade här, när du är på smekmånad i Havanna. Lär dig mer om smekmånad i Havanna från Mydearvalentine

No comments:

Post a Comment