Monday, February 23, 2009

Kroppsspråk

Människan är ett socialt djur! Det är omöjligt för de sociala varelser som lever i isolering. Konversation är absolut nödvändigt för utbyte av åsikter. Kommunikation kan vara medvetet och omedvetet. Conscious kommunikation är muntlig eller skriftlig medan omedveten kommunikation kallas kroppsspråk. För att uttrycka varje känsla eller känslor, ord är inte nödvändigt. Vid sådana situationer, kroppsspråk gör arbetet. Om du gillar en person och du är inte yttrat ett enda ord om att ditt kroppsspråk kommer att tala om detta. Samtidigt, om du hatar någon, ditt kroppsspråk kommer att agera på ett annat sätt även om du inte talar något.

För att utbyta åsikter, du behöver ord. Genom ord du uttrycka din glädje, sorg, kärlek, åsikter, kunskap etc. Språket är en oumbärlig källa för att dela tankar, känslor, känslor, åsikter etc. Detta är en medveten form av utbyte av åsikter. Kroppsspråk är den där kroppen talar och du behöver inte yttra ett enda ord ur munnen.



Att läsa av kroppsspråk
Ord kan utformas enligt bekvämlighet men man tror att kroppsspråk aldrig lögner. Detta händer eftersom kroppsspråk är en process som är en produkt av våra omedvetna tankar.

Om det på baksidan av vårt sinne, du hatar en person, kommer detta att vara klart visade i ditt kroppsspråk. Du kan frame fel söt ord för att få honom att tro att du älskar honom men vårt kroppsspråk kommer att säga sanningen. Läsa kroppsspråk är inte en lätt uppgift. Det måste väl förstå kroppens rörelser på den person du kommunicerar med. Även kroppsspråk händer ovetande, du måste vara medveten om det. Du kan enkelt förbättra din kommunikation med hjälp av ett lämpligt kroppsspråk. Så du måste vara försiktig om ditt kroppsspråk.

Det är sant, kärlek talar språket i sitt eget och det återspeglas genom vår kropp ställningar, leende och det sätt vi blicken på en person. Tala det språk som älskar och visa det genom din kropp arbetsställningar. I samma ögonblick som din Sötnos! Levereras framför dig. Fyll i all kärlek och ömhet i ögonen när du blick på henne. Den gnista i ögonen bör uppnå hennes hjärta direkt.

No comments:

Post a Comment