Saturday, February 14, 2009

Heather Blommor

"Bod dessa tårar med mig / / promenad med mig hand i hand där galna månen överens med hösten Breeze / / Följ med mig till greenerna där ligger den lila drömmar av ljung"

Förstå vad lycka är bland de mauve drömmar, mitt i den rosa viskar i heathers. Skicka henne en Posy av heathers lugna din kärlek på denna Alla hjärtans dag. Låt körsbär kyssar av heathers diffusa dina djupa känslor - låt ljungklädda säga - "Jag älskar dig djupt, TOKIGT helt" på ett talande sätt. Önskar henne lycka, lovar henne ett sjudande morgon, lovar henne att du kommer att vara där för evigt med lila skimmer av ljung som har definierat en känsla av att falla i kärlek gång på gång så mycket bräckligt.


Den mjuka kronbladens den glänsande patina, den ljusa nyans av Heather Blommor epitomizes passion, kärlek, värme och att oupphörlig känslor som ensam har stött mannen att övervinna alla förhållanden, att glömma alla bekymmer. Gör denna hjärtans mycket mer färgglad med magisk touch av heathers och känna extas av att vara förälskad samtidigt viskar - "Jag önskar er alla lycka till i morgon och för alltid"

Som den gamla vintern steg tillbaka med tillkomsten av våren, Heather Blommor dyker upp samtidigt pepping från dimmiga skuggan av lummiga gröna gräs. Det magiska doft av ljung fyller luften samtidigt tillkännage uppkomsten av vår tid, betecknar budskap våren - dagar förfaller söndag, dagar parfympapper vindar och dagar av dessa ljumma lätthet. Firas vanligen som älskar blommor, ljung är noga med att återuppleva känslorna bland dess briljans och dofta, mitt i sin prakt och storslagenhet.

Det sägs att blommorna av "hopp" och "lycka" är en gåva av Gud. När Gud har färdiga skapar världen, han såg på den karga hilltops på tomma torra jordar och trodde det skulle vara väldigt skönt att se denna mark som är täckt med färg på mystiker blommor. Gud vände sig till ek, den kaprifol och ökade träd och uppmanade dem att ho där på den karga kullen för att täcka det med färger och Verve. Ingen gick. Äntligen Gud vände sig till ljung och sa "ska du åka dit på den karga marken och växa"? Heather lyssnat på Gud och gick till Ruddy hilltops att göra det vackrare. Trevligt Gud gav ljungklädda dessa ovanliga gåvor - gav henne styrkan i ek och sedan den söta doften av kaprifol och slutligen Gud gav ljungklädda de sällsynta sötma för steg.

Håll om du surfar vidare på sidorna av valentineideer.blogspot.com för mer information om ljung.

Den varma färger Amaryllis liksom pelare box rött, godis rosa och persika kan medföra stora värmen i ditt kärleksliv. Presentera vita Amaryllis till din eviga kärlek och känna lugnande renhet på hennes ansikte. Blomman blir speciell när du lägga den i din aries kärlek som har samma djurkretsen tecken på blomman och som mer liknar blomman. Förstå älskar språk och presentera blomma som har betydelsen "lysande skönhet" eller "stolthet" på denna Alla hjärtans dag till din ljuva livet partner.

Den Amaryllis eller belladonna är en LÖK anläggningen. Varje lampa av Amaryllis är nästan 5 till 10 cm i diameter. Den stripad och matt gröna blad är 30 till 50 cm långa och 2 till 3 cm breda. Dessa blad är ordnade i två rader. Bladen leva för korta span de är födda på hösten och dör i slutet av sommaren. Under sensommaren gång Amaryllis glödlampa producerar nakna stammar varje 30 till 60 cm hög. Dessa stammar har en projektgrupp bestående av antingen 2 eller 12 konkrossar formade blommor på övre delen. Trattens formade blommor med sex kronbladen är 6 till 10 cm i diameter. En Amaryllis är vanligen vit färgad men andra färger såsom rosa och lila finns också.

I början av artonde talet belladonna blommor har odlats. De flesta arter av Amaryllis såldes med namnet "redo att blomma för semester" även när blomman hette som Amaryllis. På grund av detta namn förvirring några blommor av olika arter finns också namngivna som "nakna damer".

Håll om behandlingen valentineideer.blogspot.com att få mer information om Amaryllis

No comments:

Post a Comment