Wednesday, July 1, 2009

Hjärtans dag

Hjärtans dag, enligt romantiska legenden var en godhjärtad Roman präst som solemnized de äktenskap unga par mot önskemål kejsar Claudius II och halshöggs för hans gärningar på 14 februari. Romarna älskade honom dyrt och monterade vid templet för att höra hans ord. Före branden som alltid brännas på altaret, de knäböjde för att be sin välsignelse. Rika och fattiga, kloka och okunnig, gamla och unga, ädla och vanligt folk alla flocked till Valentine. När den romerska kriget bröt ut, Claudius kallats medborgarna fram till strid och år efter år striderna fortsatte.

Många av romarna var ovillig att gå. De gifta männen inte ville lämna sina familjer. De yngre männen inte ville lämna sina Sweethearts. Kejsaren var arg när soldaterna var för få. Han beordrade att inga äktenskap bör firas och att alla åtaganden måste avbrytas omedelbart.

Den goda hjärtans dag, gick mot regeln om grym kung Claudius. Han hemlighet understödda äktenskapet soldater. Men för hans vänliga handlingar, han dömdes och misshandlades till döds av soldater av Claudius. Han led Martyriet den 14 februari och denna dag sedan hans död firas världen över med älskare som Alla hjärtans dag. I åminnelse av alla hjärtans denna dag lovers umgås med sina kompisar. Alla hjärtans dag, är en rätt tidpunkt att föreslå och uttrycka sina känslor. Röda rosor, nallar, Valentine kort, kärlek eCards försäljningen går upp med skyrocketing hastighet, som utbyte av spännande gåvor har blivit en trend av hjärtans dag.

På olika platser från köpcentrum till multiplexerna, trädgårdar till boulevard, kärlek DRABBAD par kan ses rampantly cuddling, kramas och kysser varandra. Öppen visning av kärlek och tillgivenhet med din hjärtans kär är en vanlig observation av dagen.

Du också känna en anda av hjärtans dag och lämna allt du hämningar borta. Gör det till en mest praktfulla i ditt älskande liv genom att frigöra all din kärlek, tillgivenhet och anbud smekning.

No comments:

Post a Comment