Thursday, July 2, 2009

Alla hjärtans Biografi

Alla hjärtans biografi ger en titt in på livet och tider på samhället och dess begreppet kärlek i dagar innan införandet av Kristus. Alla hjärtans och St Marius hjälpt offren för förföljelse av den romerska kejsaren Claudius II. Historien är förvirrade över den verksamhet som bedrivs av alla hjärtans som minst tre St Valentines finns i Annals of historiska räkenskaper. En var en präst i Rom, den andra var en biskop i Interamna och den tredje alla hjärtans var en martyr i den romerska provinsen Africa. Men det är ingen tvekan om att ett alla hjärtans verkligen existerade eftersom arkeologer har extricated från glömda ruiner, en romersk katakomb och en kyrka ägnad detta saint.


Martyren dag av hjärtans dag firades på Alla hjärtans dag och det anpassade startades av påven Gelasius i 496 AD.

St Valentine, som han är känd för världen, uppmanade vrede den romerska kejsaren Claudius II.




Denna kejsare hade en märklig begreppet kärlek, han ansåg att äktenskap och kärlek som tvekar soldater. Detta gjorde honom passera ett dekret om att unga män inte bör ägna sig åt äktenskapet. Men med alla hjärtans kring vad som var nödvändigt att ta hänsyn till sådana avskyvärda order?

Yngre par gifte sig i hemlighet, och det kommer var smidig så länge kejsaren hade ingen vind vad som pågick rätt under hans näsa. Men när han insåg vad som hände, alla hjärtans hade ingen fly från det grymma kopplingar av kejsaren. Han kastades i en fängelsehåla, clubbed och sedan halshöggs runt 270 f Kr.

Från hjärtans biografi, käre Valentine välkomnar att prästen själv smakat kärlek på tröskeln till hans död. Även i fängelse, den jailors dotter utvecklats anbud känslor för honom och fick en kommentar, "från din Valentine". Det är mycket hjärta uppvärmningen att praxis firar kärleken har gått ner från ett sekel till ett annat.

No comments:

Post a Comment