Friday, July 3, 2009

Alla hjärtans Historia

Med ankomsten av den andra månaden i den gregorianska kalendern, kärlek är alltid i luften. Alla hjärtans dag firas med stor GLÖD och passion. Utbyte av hjärtans kort, älskar presenter, blommor är ordningen för dagen. Särskilda temafester och middagar avrunda en härlig dag engagerade vid altaret av kärlek. Men varifrån har detta begrepp att fira kärleken och förälskade komma? Varför plötsligt av alla dagar under året, den 14 februari har avgränsat som den dag för kärlek? För att finna svar på sådana frågor, en liten uppenbarelse från Saint Valentine historia behövs.




Den moderna världen intresseföretag februari med hjärtans dag, men anslutningen av februari och kärlek från de tidigaste tider av vår historia känd för människan. Tidigare var det en hednisk festival fertilitet som firades för en månad från mitten av januari till mitten av februari och var avsedd för giftermål Gods nämligen Zeus och Hera.

Även den 15 februari ägnades åt Lupercalia festival av romarna. Intressanta aspekter av Lupercalia avslöjar att erotiken hade en dag.



Unga män och kvinnor blandas fritt med overtures varandra gravid med mening, om kärlek och fortplantning. Det var bara naturligt att kyrkan hade att förbjuda sådana metoder av kärlek. Alla hjärtans historia har flera legender som skiljer sig åt i sina tolkningar av ursprunget till Alla hjärtans dag. Men de mest populära legenden kretsar runt den romersk präst, alla hjärtans som var samtida med Claudius II.

Claudius II hade en idé att unga ogifta män gjorts bättre soldater och han förbjöd äktenskap mellan unga män som var Giftasvuxna ålder. Men alla hjärtans var vänlig framtoning nog att förstå att unga män behövde älskar också att göra dem redo för alla eventualiteter i livet. Men det hemliga praxis conjoining händer i det heliga äktenskapet, fick en oförskämd jolt när kejsaren fick veta av denna praxis, och vän till älskare halshöggs den 14 februari. Därför att fira hans martyrskap, denna dag var separerad som älskare "dag i år och är uppkallad efter prästen St Valentine, som hade gjort så mycket för ungdomar mot uttryckligt önskemål hans kejsare. Därför, kära hjärtans känner sig hedrad att chronicle hjärtans historia.

No comments:

Post a Comment