Tuesday, April 28, 2009

Frankrike Honeymoon Destinations

Om du letar efter en av de mest romantiska smekmånad destinationer sedan bara gå till Frankrike. Hyra en resebyrå och informera honom om din budget. Frankrike är en idealisk plats för kärlek och romantik. Det är också betraktas som romantiska och passionerade land. Frankrike erbjuder stora och elegant boende. Frankrike har ca 20.000 hotell, härbärgen och motell. Romantic paket erbjuds även av ett flertal fastigheter i Frankrike.

I enlighet med paketet, extraförmåner omfatta Champagne, frukost, badrockar, blomma buketter och Sedan rider. Även om reservationer, du måste fråga om de särskilda rabatt och paket.
Franska kök betraktas som ett av världens kända. De största attraktionerna är snöklädda Alperna, Rivieran med sina soldränkta stränder, Van Gogh och Monet. Den exotiska platser i Frankrike är alltid en bra behandling för ögonen.

Andra anmärkningsvärda platser i Frankrike är Louvren, Eiffeltornet, Champs-Elysées och Triumfbågen.

Den nyligen VIGD par kan även se exotisk plats i Frankrike av privata planet, motor skotrar, pråm marschfart, varmluft ballooning etc. Vackra kyrkor, mystiska slott, vingårdar, museer och medeltida byar finns ett par stora romantiska platser i Frankrike.

Frankrike är ett kulturellt rikt land känt för sin konst, mat, vin och tidlös stil. NYGIFTA kan spendera mycket tid i Paris med dess museer och attraktioner. Man kan uppleva laster medan sipping kaffe i ett utomhus café som också sipping vin på en flod pråm. På grund av det centrala läget i Frankrike, det gör omvärlden mycket lätt att använda.

Den översta romantiska destinationer som är perfekt för smekmånad är --

St.Paul de Vence-St.Paul de Vence är ett utmärkt kullen nästan som en jättelik fästning i Provence. Det har konstgallerier, butiker och på promenader. Det finns eleganta fontäner, vinförökningsmaterial omfattas stenmurar, statyer på nästan varje tur gatan.

MONTSEGUR-Om du är äventyret söker smekmånad par, sedan MONTSEGUR är rätt plats. Det finns en berömd Pog Mountain. belägna på detta berg toppen är ruinerna av Cathar Castle som en slutlig ställning i religiösa sekter som fanns på medeltiden.

Paris-huvudstad har mycket att erbjuda. Från LOUVRES och kaféer till butiker och historia. Gå igenom de vindlande gator och små söta butiker.

Cap d'Agde-detta är en gated mini-byn som avsatts för naturister.

Loire Valley-detta är en läcker, vackra och eleganta rum som är streckade med historiska CHATEAUX. Vinet och maten är utmärkt och en del av dessa slott omvandlas till hotell.

1 comment:

  1. Hi,

    We have just added your latest post "Frankrike Honeymoon Destinations" to our Directory of Honeymoon Travels and Locations. You can check the inclusion of the post here . We are delighted to invite you to submit all your future posts to the directory for getting a huge base of visitors to your website and gaining a valuable backlink to your site.


    Warm Regards

    honeymun.com Team

    http://www.honeymun.com

    ReplyDelete