Thursday, March 5, 2009

Fragrance Gåvor

Sedan urminnes tider, människan har BETAGEN av dofter. I förhistorisk tid olika blommor och aromatiska örter användes av både män och kvinnor att ge sig en behaglig doft och göra dem attraktiva för det motsatta könet. Dofter har varit och fortfarande är att betrakta som en oumbärlig del av toilette.

Dofter är i princip en blandning av olika eteriska oljor från källor som ros, jasmin, ylang-ylang, orange blomma och många andra, fixatives bindande doften föreningar och en flytande lösning för transport.




Doftkomponenter indelas i parfym, eau de toilette, eau de cologne eller eau de parfum baserat på andelen av den blandning av väldoftande olja och lösningsmedel. Gifting något så intimt som parfymoljor anses vara speciell. I den moderna världen, det finns olika kategorier av parfymoljor gåvor bygger på kvalitet, mängd och sammansättning.

Dofter är i stort sett delas in i två sektioner; dagen parfymer och natten parfymer. Normalt dagen parfymer är ljusa med färsk frukt eller blommor noter och ibland knytas med mysk. Dessa parfymer göra stor doft gåvor för unga moderna kvinnor som har ett sinne för sin egen och vet vad de vill ha av livet. Otaliga märken förstöra kunden för val än Ralph Lauren, Estée Lauder och Elizabeth Arden kvar perenna favoriter. Deras dofter kan användas inte bara för informella dag träffar men även i den professionella sfären.
Night parfym lägga en annan dimension till persona. Night parfym är tunga och berusande, eftersom de i hög grad använder exotiska och sällsynta eteriska oljor. Några av de örter är kända för att ha en LÄTTRETLIG inflytande på den mänskliga kroppen, en liten del av dessa eteriska oljor i doftkomponenter kräver mycket intima stunder tillsammans. Dessa fragrance gåvor är mycket välkomna från en partner och vanligtvis begåvade på årsdagar eller andra trevliga tillfällen. Visst, min kära hjärtans inte antyder att dofter betyder bara intimitet, dofter är mycket mer än så och inte minst ett sätt uttalande.

Håll om du surfar vidare på sidorna av www.valentineideer.blogspot.com för mer information om Doftkomponenter.

No comments:

Post a Comment