Thursday, March 19, 2009

Famous Love Novel

Love som rörelse är temat för några av världens mest kända litterära verk. Det finns otaliga författare som har berikat olika språk i världen med sina verk. Rysk litteratur har några mycket kända kärlek romaner gillar Leo Tolstojs Anna Karenina och nobelpristagaren Boris Pasternak's Doktor Zhivago.

Engelska språket berikas med många kända älskar romaner av olika författare gillar Jane Eyre, Wuthering Heights, Vanity Fair och Pride and Prejudice.



Famous älskar romaner tar en minut att undersöka olika aspekter av kärlek och dess konstruktiva och destruktiva karaktär. Love är en välsignelse i någons liv och förändringar han världen för alltid. En perfekt exempel på detta är Mr Darcy från Jane Austen's Pride and Prejudice. Experimenterande med kärlek och anbudet känslor är protagonisten är forte i Doktor Zhivago.

Anna Karenina tolkas kärleken i dess ände, förstöra sig själv i processen. Hur mörkt kan passionen för kärlek? Healthcliffe och Charlotte Bronte har sökte svaret på denna fråga i Wuthering Heights att läsarna inser till slut-Love är inte mörkret alls, det bara lyser ljusa med luminositet.

Famous älskar romaner skildrar de prövningar och vedermödor i protagonister hans eller hennes kärlek och de omständigheter problem som han eller hon möter före uppnå ren lycka. Love belönas men först efter protagonisten lär sig att uppskatta värdet och kraften i kärleken. Men kärleken i allas liv inte har ett lyckligt slut. Vissa förlorar i kärlek, en del finns kvar att söka kärlek i hela sitt liv. Kära hjärtans erbjuder många mer information om kända älskar romaner, så behöver besöka den.

No comments:

Post a Comment