Saturday, June 20, 2009

Vän Dating Förhållande

Vänner är Guds bästa gåva till människan. Vi kan inte föreställa mig ett liv utan vänner och det är våra vänner, som gör vår resa i livet vackrare. Äkta vänner är de som skulle stå med dig i din lyckliga tider och skulle ge dig allt stöd i oroliga tider. Den vän Dating Förhållande talar om dating planeras mellan två vänner.

Skola vänskap är begränsad till utbyte av lunch, kritor, pennor och andra triviala saker. När vi nu går in en högskola eller ett universitet, vänskap tar en annan turordning som sedan vänskap innebär utbyte av ambitioner, tankar, önskningar och farhågor.
Det händer ofta att en högskola eller ett universitet vänner ofta blir vårt liv och dating är det första steget mot skapandet av en sådan relation. Dating en vän kan vara roligt och spännande som du kan ordna allt med tanke på din väns val, eftersom ingen vet din vän är bättre än dig.




Om du har kommit till slutsatsen att du har blivit kär i din vän och du har svårt att förmedla dina känslor för din vän så kan du be honom / henne för en dag. Det kan också hända att du har gått för en avslappnad dag med din bästa vän och senare förverkligandet har gick för att du vill spendera resten av ditt liv med honom / henne. Om så sker kan du alltid ringa upp din vän eller skicka ett kort för att uttrycka dina känslor för din älskarinna.

No comments:

Post a Comment